Prijsvraag: Aan welke Londense straat bevindt zich de kapperswinkel van defictieve, moordlustige barbier Sweeney Todd?
 Regent Street
 Fleet Street

Aanhef

 

.
.

 
Ja, ik wil de nieuwsbrief van Babista (Mail Order Finance GmbH, 2909LE Capelle a/d IJssel) op dit e-mailadres ontvangen. Afmelden is op elk moment mogelijk via de link onderaan de nieuwsbrief.

Met het versturen van het formulier accepteert u de deelnamevoorwaarden.
 *Verplichte veldenDeelnamevoorwaarden

1. Babista stelt voor deze actie een behandeling bij een barbershop inclusief retourreis en overnachting voor twee personen ter waarde van € 2000,- beschikbaar. Contante uitbetaling is niet mogelijk. De prijs wordt toegekend middels verloting door een onpartijdige derde. De prijs wordt verloot onder alle deelnemers die het juiste antwoord op de prijsvraag gegeven hebben. U hoeft uw prijs met niemand te delen.
2. Om uw kans op een prijs te benutten, dient u uiterlijk 28-02-2019 te reageren. Indien wij uw reactie na de einddatum ontvangen, dan is uw kans op een prijs ongeldig. Reageren kan met de bijgaande bestelbon, online en telefonisch. De actie wordt in verschillende catalogi ingezet.
3. U hoeft niet te bestellen om mee te kunnen doen. Een bestelling beïnvloedt uw kans om te winnen niet. Als u niet bestelt, kunt u uw bestelbon met het juiste antwoord opsturen in de bijgesloten antwoordenvelop.
4. Voor klachten over de prijsactie kunt u terecht bij Babista, Postbus 10210, 2600 Berchem.
5. De gewonnen prijs wordt door Babista uitgekeerd. De winnaar wordt uiterlijk bekend gemaakt op 30-09-2019. De winnaar krijgt van Babista hierover schriftelijk bericht. De prijs zal uiterlijk op 31-10-2019 aan de winnaar worden uitgekeerd. Na 31-10-2019 kunt u de uitslag aanvragen bij Babista. U kunt dit doen via de post (Postbus 10210, 2600 Berchem) of door middel van een e-mail aan onze klantenservice (service@babista.be) onder vermelding van ‘Winactie Barbershop´.
6. Medewerkers en inwonende gezinsleden van K-Mail Order GmbH & Co. KG of dochterondernemingen, alsmede een ieder die heeft meegewerkt aan het tot stand komen van deze actie zijn van deelname uitgesloten.
7. Prijswinnaars hebben het recht hun medewerking aan publiciteit te weigeren. Indien de prijswinnaar meewerkt aan publiciteit zal Babista ter bescherming van de privacy zoveel mogelijk rekening houden met de wensen van betrokkene.
8. Deelname vanaf 18 jaar.
9. De prijsactie is georganiseerd door K-Mail Order GmbH & Co. KG, Sachsenstrasse 23, 75177 Pforzheim, Duitsland ter promotie van het merk Babista en wordt over het hele concern ingezet. Door deelname aan de prijsactie gaat de deelnemer ermee akkoord, dat K-Mail Order GmbH & Co. KG de gegevens gedurende de duur van de prijsactie bewaart. De deelnemer kan zijn of haar instemming te allen tijde herroepen.
10. Kennelijke druk- en zetfouten binden Babista niet.
11. Indien u er geen prijs op stelt nog geadresseerd reclamedrukwerk van Babista te ontvangen dan kunt u dit schriftelijk laten weten.
12. Alle deelnemers stemmen in met bovengenoemde voorwaarden. U kunt niet tegen de uitslag in beroep gaan.